100%

Pressemeddelse

What’s Link: En platform der giver online shopping en ny dimension

København – 14 okt. 2023

En nytænkende og innovativ platform er blevet lanceret, og den skal hjælpe dig med at shoppe på en ny og anderledes måde. WL er skabt ud fra et koncept om at kombinere kendte og ukendte webshops samt store og små brands. Det giver dig muligheden for at finde de produkter, som du ikke vidste, du manglede i en skatkiste af forskellige webshops fra hele landet.

Hvordan fungerer WL?

WLs algoritme blander utallige webshops og præsenterer dem for dig i vilkårlig rækkefølge. Det betyder, at du får muligheden for at gå på opdagelse i en masse nye webshops, som du måske aldrig ville have fundet gennem en traditionel søgning.

Hos WL er det ikke længere webshoppen, der er i fokus. Det er produktet, der er i fokus.

WL vil have de mindre webshops frem i lyset

WL støtter de mindre webshops. Vi mener ikke, at et stort brand og et bundløst marketingbudget skal være årsagen til, at du vælger de store webshops, når du skal shoppe.

Vi tror på, at mindre webshops har mindst lige så meget at byde ind med – og her kan WL være din genvej til at finde de små webshops på en nem og overskuelig måde.

Om WL

WL er en digital platform med en vision om at få de mindre webshops frem i lyset og sikre dig den bedst mulige shopping-oplevelse. Med en omfattende samling af både små og store webshops fra kendte og ukendte brands giver vi dig muligheden for at gå på opdagelse og finde de produkter, du har brug for.

Besøg What’s Link lige her – whatslink.com