Hjælp til søgning

100%
100%
100%

Få det meste ud af søgefunktionen

Hos WL er en af vores primære missioner at hjælpe mindre webshops med at komme frem i lyset – og det gør vi blandt andet ved hjælp af vores unikke søgefunktion.

For at få det meste ud af søgefunktionen, skal du ikke søge efter bestemte brands og mærker. Du skal søge efter det produkt, du er på udkig efter.

Eksempel: Du er på udkig efter en ny skjorte, og du vil gerne finde en skjorte, som ikke er den første skjorte, der kommer frem på Google. Når du søger efter ’skjorte’ på Google, er det stort set altid de samme 5-10 webshops, der er placeret i toppen, hvilket gør det vanskeligt for de mindre webshops at konkurrere på det parameter. Det vil vi gerne lave om på.

Når du søger efter ’skjorte’ i What’s Link’s søgefunktion, bliver du præsenteret for en række tilfældige – små og store – webshops, der sælger skjorter. Dette giver dig muligheden for at udforske nye webshops, der sælger skjorter, som du måske ikke kan finde andre steder.

Praktisk information:

Vi er stadig ved at udvikle vores søgefunktion, så den kan blive endnu bedre. Derfor er det muligt, at der kan opstå nogle mindre problemer, når du søger efter bestemte kombinationer.

100%